top of page

Psychofysiek breidt uit in Gouda en Schoonhoven!

We hebben schitterend nieuws! Psychofysiek breidt uit, en wel in de regio's Gouda en Schoonhoven.


Onlangs berichtte Annelies Eijselendoorn van de ‘Praktijk voor Psychomotorische Therapie’, dat zij met pensioen gaat. Wij mogen de prachtige praktijk die ze nalaat overnemen en kijken er naar uit om haar werk voort te zetten.


Onze collega Mitch gaat als eerste aan de slag. De jeugd en volwassenen in de regio Midden-Holland kunnen voor psychomotorische therapie terecht op de reeds bekende locaties aan de Nieuwehaven 211 in Gouda en in de Voltastraat 2 in Schoonhoven.


Voor de ouders en kinderen:

Wij starten de behandeling in Gouda en Schoonhoven op 1 september 2022. Voor de aanmelding van u of uw kind kunt u al wel terecht via onze website (www.psychofysiek.nl) of door te bellen naar 0853-031096. Nadia, onze officemanager, helpt u dan graag verder om te kijken hoe we u verder kunnen helpen.


Voor iedereen boven de 18:

Wij bieden ook Psychomotorische Therapie (PMT) en behandeling voor volwassenen. Heeft u een vraag over uzelf of een aanmelding, dan kunt u contact opnemen middels onderstaande contactgegevens.


Voor de collega’s en verwijzers

We leren jullie graag kennen! We hebben de contracten van de Praktijk voor Psychomotorische Therapie kunnen overnemen en zullen dus in dezelfde regio’s actief zijn. Jullie vinden ons middels onderstaande contactgegevens.


Contactgegevens

AGB: 94-063829

443 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page