top of page

Congres MIND Ypsilon

Afgelopen week was ik uitgenodigd op de 35e verjaardag van MIND Ypsilon. Ypsilon heeft als missie familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid te verenigen. Centraal stond het thema 3 zielen, 1 gedachten, welke de triage (cliënt, familie en hulpverlener) in de zorg symboliseert.


Het inspirerende verhaal van Floortje Scheepers bleef hangen. We moeten leren accepteren en verdragen dat variatie onderdeel is van ons mens zijn. Niet iedereen kan in het allerhoogste tempo meerennen. Dat maakt iemand niet ziek, dat maakt iemand anders dan jou. Het wordt tijd de lineaire wetenschap in de psychiatrie los te gaan laten. A Leidt niet altijd tot B en C. In werkelijkheid is het leven veel dynamischer en complexer. Gelukkig maar.


Andries Baart benadrukte het belang van naasten. Leer het "kapitaal" van de naasten te benutten, zowel emotioneel- affectief (in de vorm van troost), als in ervaring. Stel je open voor hun ervaring en opgedane kennis, zij kennen iemand immers het best.


Op naar de 40!
27 weergaven7 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

7 Comments


Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 17, 2023

"De Essentie van Goede Blogs: Inspireren, Informeren en Verbinden"


In de dynamische wereld van het internet vervullen goede blogs een cruciale rol in het overbrengen van informatie, het delen van inzichten en het opbouwen van gemeenschappen. Deze verkenning duikt diep in de kern van wat goede blogs definiëren, analyseert de essentiële elementen die ze kenmerken en belicht hun impact op het digitale landschap.


Goede blogs onderscheiden zich door de kunst van het creëren van waardevolle content. Het begint met een doordachte compositie van woorden die niet alleen informatief zijn, maar ook de lezer inspireren en betrekken. Deze blogs gaan verder dan louter tekst op een scherm; ze vormen een digitale vertolking van verhalen die de lezer meenemen op een betekenisvolle…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Natuurlijk, hier zijn enkele recente trends binnen de mode-industrie en specifiek voor damesmode, herenmode en kinderkleding:


### Algemene Modetrends:

1. **Duurzaamheid en Milieubewustzijn:**

Consumenten tonen een groeiende interesse in duurzame mode, waarbij merken zich richten op milieuvriendelijke materialen, recycling en ethische productiepraktijken.


2. **Digitale Innovaties:**

Virtuele modeshows, online winkelervaringen en digitale kledingontwerpen zijn prominente trends, versneld door de impact van technologie en de verschuiving naar online winkelen.


3. **Inclusiviteit:**

De roep om inclusiviteit in de mode-industrie zet door, met merken die diversiteit in modellen, maten en achtergronden omarmen.


4. **Comfortabele Kleding:**

Comfort staat centraal, vooral na de toename van thuiswerken. Loungewear, oversized silhouetten en comfortabele stoffen blijven populair.


5. **Retro Invloeden:**

Vintage en retro-stijlen zijn terug in de mode, met…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Het lijkt erop dat je verwijst naar verschillende termen en concepten die te maken hebben met websites en online promotie. Hier is een korte uitleg van elk van de termen die je hebt genoemd:


1. **Startpagina:**

Een startpagina is meestal de eerste pagina die een gebruiker ziet wanneer hij een website bezoekt. Het is vaak de hoofdpagina van een website en bevat vaak navigatiemenu's en belangrijke links naar andere delen van de site.


2. **Linkpagina:**

Een linkpagina is een webpagina die is gewijd aan het weergeven van links naar andere websites. Dit kan bijvoorbeeld een lijst zijn van bronnen, partners of interessante sites die relevant zijn voor het onderwerp van de pagina.


3. **Backlinks:**

Backlinks zijn links die vanaf and…


Like

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar dakdekkers in Nederland. Het vinden van de juiste dakdekker is essentieel voor kwalitatief dakwerk. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen: Online Zoekopdracht: Gebruik online zoekmachines om dakdekkers in Nederland te vinden. Typ bijvoorbeeld "dakdekkers Nederland" in de zoekbalk. Vergelijkingswebsites: Er zijn online vergelijkingswebsites die je kunnen helpen bij het vinden van dakdekkers en het vergelijken van prijzen en beoordelingen. Vraag Aanbevelingen: Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen. Persoonlijke ervaringen kunnen waardevol zijn. Controleer Beoordelingen en Recensies: Bekijk beoordelingen en recensies van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid van de dakdekker. Vergunningen en Verzekeringen: Controleer of de dakdekker de benodigde vergunningen heeft en goed verzekerd is. Dit is belangrijk voor…


Like

Een last-minute vakantiehotel is een accommodatie die je op korte termijn kunt boeken voor een vakantie. Deze hotels bieden speciale aanbiedingen en kortingen voor reizigers die op het laatste moment beslissen om op vakantie te gaan. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen met betrekking tot last-minute vakantiehotels:

  1. Kortetermijnboekingen: Last-minute vakantiehotels staan open voor boekingen met een korte leadtijd, meestal slechts enkele dagen of weken voor de gewenste aankomstdatum.

  2. Kortingen en aanbiedingen: Deze hotels bieden vaak kortingen op kamerprijzen of pakketten om onverkochte kamers te vullen. De tarieven kunnen aanzienlijk lager zijn dan normaal, waardoor reizigers geld kunnen besparen.

  3. Flexibiliteit: Omdat last-minute boekingen vaak afhangen van beschikbaarheid, is het belangrijk dat reizigers flexibel zijn wat betreft de bestemming en reisdatums. Je…

Like
bottom of page